Tip na vánoční dárek!

Přinášíme tip na vánoční dárek, který potěší celou rodinu a navíc vyhřeje interiér v zimním období! Biokrby Carlo Milano nyní na měsíc listopad v akci!

Jedná se o netradiční dárek do každé domácnosti – biokrb Carlo Milano na ethanol je jak praktickým dárkem pro rodiče, rodinu nebo známé, ale také novinkou na českém a slovenském trhu!

61651_mediumV nabídce jsou stolní malé biokrby, které se hodí k umístění na stůl, či komodu. Dále závěsné k zavěšení na stěnu, praktická záležitost, pokud s krbem nechcete nijak manipulovat nebo z bezpečnostních hledisek. Poslední kategorií jsou volně stojící biokrby, které krásně dotvoření Váš interiér. Ke všem lze zakoupit též příslušenství, dekorace, palivo do biokrbů a další.

Zimní čas přichází a světlo a teplo bude zvláště v zimním období stále žádanější. Podpořte klasickou lidskou potřebu Vaším novým bio-krbem! Bio-krb lze instalovat kdekoli (i v paneláku), topíte tekutým lihem s nízkou spotřebou a není potřeba složitá instalace jako u klasických krbů. Koupíte, rozbalíte, umístíte případné dekorace a už jen zapálíte a užíváte si pohodovou a teplou atmosféru s Vašimi přáteli!

61653_mediumBio-krb je konstruován tak, že uprostřed je otevřený plápolající oheň, který velmi pozitivně působí na lidský organismus a dodává pohodu a teplo do místnosti. Pro větší autenticitu lze instalovat i dekorace ve formě kamenů, oblázků, dřeva, javorových listů a další…

Z široké nabídky bio-krbů Carlo Milano si jistě vyberete! Bio-krb může tvořit zajímavou dekoraci na stole nebo na komodě (stolní bio-krby), může být umístěn na stěně a nebo volně v prostoru (menší i větší modely, lze umístit do obývacího pokoje, na zahradu, do zimní zahrady, na terasu atd.).

Bio-krb by měl doplňovat Váš interiér. Potěšení z plápolajícího teplého ohně s harmonickým začleněním do Vašeho interiéru znásobuje Vaše domácí pohodlí a chvíle odpočinku doma! Díky široké nabídce bio-krbů Carlo Milano můžete snadno vybrat ten pravý pro Váš interiér.



 

přidejte na:
Šéfredaktor

04. 11. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář