Srecepty.cz navštívili Spišský salaš na Slovensku

12818_small

V říjnu jsme si udělali krátký výlet k našim slovenským sousedům. Navštívili jsme Spišský salaš nedaleko Spišského Podhradí. Byli jsme velmi mile překvapeni úrovní restaurace a vstřícností obsluhy. Nádherné malebné prostředí a stylově zařízená restaurace s výbornou kuchyní láká návštěvníky nedalekého spišského hradu i ty, co jen projíždějí dále do Košic nebo ještě dále na Ukrajinu. Její vyhlášené tradiční halušky připravované na vícero způsobů jsou výjimečné už jen proto, že se dělají z čistě domácích surovin. Dlouho jsme nejedli uzeniny, které ještě voněly udírnou a sýry byly čerstvé, dovezeny přímo od výrobce. Spišský salaš nabízí i ubytování a víkendové pobyty. Doporučujeme všem vyhladovělým řidičům zastavit, dát si výborné jídlo a správně vychlazené čepované nealkoholické pivo. Místa k parkování je zde dostatek. Nejen řidiči, ale i rodiny s dětmi, jež se rozhodly navštívit nedaleký hrad, jsou srdečně vítány. Jejich děti se vyřádí na dětských atrakcích, které jsou součástí velké terasy a venkovního posezení. Rodiče si tak nerušeně vychutnají něco k jídlu či pití z pestré nabídky salaše. Určitě návštěvu všem vřele doporučujeme!

přidejte na:
Šéfredaktor

16. 11. 2009

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Spišský salaš je fakt bomba. Stavíme tam pokaždé, když jedem k slovenské části rodiny. Jen se bojím co bude, až se dostaví dálnice

PrinceznaII 25. 12. 2009, 20:34

Roxana
My jezdili do Nízkých Tater, ale pak to tak podražili, ale jinak nádhera, jeli jsme pomalu do přírody co máme doma, ale stejně tam bylo jak v ráji.

Roxana 04. 01. 2010, 17:59