Spolupráce s ENAPO pokračuje

Jak jistě všichni víte, právě probíhá Veselá velikonoční soutěž s naším partnerem, sítí prodejen ENAPO. Naše spolupráce byla prohloubena a rozhodli jsme se poskytovat našemu sponzorovi i vaše nejlepší recepty. ENAPO distribuuje své akční letáky až do vaší schránky. Kromě nabídky výhodných akčních cen, tam můžete najít i jeden z vašich receptů. Tentokrát jsme společně vybrali recept na Vepřovou kýtu se žampióny a šunkovou rýží od Edity. Edito, moc děkujeme a vás ostatní prosíme o další krásné recepty a fotky, mezi kterými bychom mohli vybírat a předat je tak do většiny domácností v ČR.

Podívejte se, jak vypadá první vydání:

57559_medium

přidejte na:
Šéfredaktor

29. 03. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Máme sice ve městě dvě prodejny ENAPO, ale leták nedostáváme, takže je mi líto, že si nebudu moct zajímavé recepty vystřihnout...

Bohumila Hanáková 20. 04. 2011, 08:47

Chybějící obrázek
Proto jsme pro Vás připravili naskenované letáky. Recepty ale nemusíte stříhat. Můžete si vytvořit on-line kuchařku u nás. V letácích jsou jen opsané recepty z našich stránek. Pokud ale trváte na psaném výtisku, klidně si jej vytiskněte z našich stránek nebo navštivte prodejny Enapo, kde jsou letáky volně k odběru. Hezký den!

Šéfredaktor 20. 04. 2011, 11:47