Soutěžte s INTERSPARem o DVD kuchařku Z. Pohlreicha

Potravinový řetězec INTERSPAR odstartoval v polovině dubna ve spolupráci se Zdeňkem Pohlreichem velmi úspěšnou kampaň s názvem  „Vsaďte se, že uvařím za stovku“.

24612_medium

Po dobu 12 týdnů najdou zákazníci INTERSPARu každou středu ve speciálním stojanu s motivem samotného Zdeňka Pohlreicha novou receptovou kartu s rozpisem ingrediencí a receptem tohoto renomovaného TV-šéfkuchaře. A to není všechno! Pro všechny milovníky dobrého jídla, kuchařské začátečníky i pokročilé jsou na speciálních video webových stránkách www.uvaritzastovku.cz připraveny video recepty, na kterých mohou odkoukat nejen přesný postup, ale i kuchařské fígle vyhlášeného šéfkuchaře. Zdeněk Pohlreich na nich totiž názorně předvádí, jak snadno lze chutně, zdravě a levně uvařit. Diváci mají navíc možnost sledovat přípravu pokrmu v čase, který jim vyhovuje, a nejsou jako u televizních pořadů o vaření omezeni vysílacím časem.

Všech dvanáct receptů kampaně „Vsaďte se, že uvařím za stovku“ a dva bonusové jsou navíc k dispozici v rámci exkluzivní DVD kuchařky, kterou máte nyní jedinečnou šanci vyhrát. Stačí správně odpovědět na otázku:

Jaká ingredience nesmí chybět v Kuskusovém salátu Zdeňka Pohlreicha?

a) mozarella
b) drůbeží vývar
c) olivy

Nápovědu najdete na www.uvaritzastovku.cz

přidejte na:
Šéfredaktor

28. 05. 2010

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář