Skleněná rychlovarná konvice s LED do vaší kuchyně

Zkuste novinku do Vaší kuchyně nebo designový dárek! Rychlovarné kuchyňské konvice s LED osvětlením! Vyměňte Vaši konvici a pořiďte si tento unikátní doplněk, který používáte každý den několikrát. V nabídce konvice s nastavitelnou teplotou, s ledově modrým LED osvětlením a další. To vše za nízkou cenu, která není na úkor kvality a zaručeně potěší každého, komu záleží na kultuře stolování.

Skleněné konvice jsou vyrobeny z čirého borosilikátového skla a jsou kombinovány s plastovými a nerezovými doplňky. Odolné borosilikátové sklo má vynikající chemické a fyzikální vlastnosti, které umožňují použití tohoto skla nejen pro výrobu přesného laboratorního skla, ale i v celé řadě dalších aplikací jako například ve farmacii, medicíně, při výrobě brilantních svítidel, solárních systémech a v dalších oblastech,  kde je požadována vyšší tepelná a chemická odolnost.

Skleněná LED modře podsvícená rychlovarná konvice 1,7L

61207_medium

Varná konvice s působivým LED modrým osvětlením! Kombinace broušené nerezové oceli a skla. Atraktivní barevná kombinace, která opravdu upoutá: černá lesklá plocha a chladné modré podsvícení konvice! (nerez ocel X sklo) Hodí se i do malých kuchyní.  
Kapacita: 1,7 l, snadno čitelná stupnice, Příkon: 3000 W, 360 ° základna pro flexibilní umístění, Ergonomická rukojeť z umělé hmoty (zůstane chladná), Rozměry: 250 x 190 x 166 mm

Skleněná konvice s nastavitelnou volbou teploty 60-100°C

61208_medium

Prémiový ohřívač vody s regulací teploty 60-100 °C. Stěny z tepelně odolného borosilikátového skla! Konvice s nastavitelnou teplotou: tento prémiový ohřívač vody se nedá srovnávat s klasickými plastovými konvicemi díky speciální regulaci teploty. Lze nastavit na zahřátí 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C nebo 100 °C.
Chcete, aby váš zelený čaj měl přesně 80 °C nebo např. kojenecká strava 70°C? Žádný problém, ohřejete vodu na požadovanou teplotu a nemusíte již více dovařovat nebo chladit.
Vysoce kvalitní skleněná konvice s filtrem. Kapacita: 1,7 l, snadno čitelná stupnice, Příkon: 3000 W, 360 ° základna pro flexibilní umístění, Ergonomická rukojeť z umělé hmoty (zůstane chladná), 230 V, Rozměry: 260 x 230 x 180 mm.
 

přidejte na:
Šéfredaktor

31. 08. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář