Recenze k lednovému Brandnooz boxu

 

I v novém roce 2016 k nám do redakce zavítal nový lednový Brandnooz box. Po vánočních svátcích jsme byli plní očekávání, co se za novinky v boxu objeví. Box překvapil jako pokaždé. Objevilo se pár novinek, které na trh teprve vstupují. V novém roce většina z nás začíná dodržovat nové stravovací návyky a svému organismu chce tak trochu odlehčit. V boxu se nachází pár výrobků, které vás ve vašem snažení jistě podpoří. S radostí jsme začali ochutnávat a přinášíme vám recenzi k novému Brandnooz boxu.

 

Jako první jsme ochutnali z boxu čistou nefiltrovanou jablkovou šťávu Pure Jablko. Pamatujete si z dětství chuť pravého jablečného moštu? Směle vyražte na nákup šťávy Pure Jablko. Je to čistá jablečná nefiltrovaná šťáva. Vyrábí se lisováním z vysoce kvalitních plodů jablek.

 
 
 

Přepadl vás malý hlad? Nebo hledáte vhodnou a hlavně zdravou variantu na svačinu mezi hlavními chody? Mixitka Třešen a mandle bude tou správnou volbou. Jedná se o bezlepkovou pochoutku. Spojení osvěžujících třešní s višněmi a náramné sladkosti datlí a oříšků je to správné spojení!

 

 

 

Zůstaňme ještě chvíli u bezlepkových potravin. Pobolívá vás v krku a uchází se u vás nachlazení? Vyzkoušejte bonbóny Ricola Meduňka. Vyznačují se jedinečnou chutí a prospěšnými účinky pro váš krk a ústa. Je to směs 13 bylin, které se pěstují ve švýcarských horských oblastech. Bez použití chemických prostředků a v horských oblastech. Oceňuji, že jsou bez laktózy, barviv a cukru a jsou bezlepkové.

 
 
 

Honí vás mlsná? Mentos Choco přichází s novinkou na trhu. Klasické žvýkací bonbóny jsou nově obohaceny o příchuť čokolády a karamelu. Jak píše výrobce, jde o jedinečnou kombinaci chuti čokolády a karamelu, které se lahodně spojí ve vašich ústech v neočekávaný zážitek. Můžete vybírat ze dvou příchutí čokolády - bílé a klasické. Za nás v redakci vyhrávají ty s příchutí bílé čokolády.

 

 

 

Po dlouhém dni v práci jste hladoví a hodila by se nějaká polévka na zahřátí, co říkáte? Maggi Písmenková a Rajská sladká polévka je to pravé právě pro vás. Polévky jsou vyrobeny podle tradičních receptur, bez přidaných glutamátů a konzervantů.

 

 

 

Potřebujete zahustit omáčku a nemáte čas chystat domácí jíšku? Vitana Chlazená jíška ve vaničce vám skvěle nahradí domácí pracně tvořenou jíšku. Rychle zahustí polévku či omáčku. Navíc neobsahuje žádné “éčka” ani konzervanty a jako bonus ve vašem jídle nenajdete hrudky.

 
 
 

Přichází večer a s partnerem máte chuť spestřit si posezení nějakým dobrým pitím? Pro dámy se bude skvěle hodit Rotkäppchen Demi Sec. Jedná se o šumivé víno, které se připravuje již od roku 1856 tradičním a originálním způsobem v Německu.

 

 

 

 

Ani na muže v lednovém boxu nezapomněli. Pánové určitě vyzkouší novinku Březňák 11. Je to ležák zlatavé barvy s příjemnou stupňovitostí 11,3 % hm. a obsahem alkoholu 4,6 % obj. Pivo plzeňského typu, s chlebnatou plností a hořkou chutí.

 
 
 
 

Doufáme, že vás naše recenze třeba utvrdila v myšlence koupit si některou z novinek lednového Brandnooz boxu. Přejeme vám příjemné gastro zážitky s ochutnáváním novinek z lednového boxu.

 
přidejte na:

29. 01. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář