Problémy s načítáním zlaťáků za vložené fotografie

Podrobně jsme zkoumali příčiny toho, proč se několika našim uživatelům nenačítají zlaťáky za vložené fotografie, i když byli přihlášeni. Za pomoci dobrovolníků jsme testovali vkládání receptů s fotografiemi a přišli jsme na to, že problém je v prohlížeči, který má uživatel ve svém počítači, protože nepřenáší dostatečná data k tomu, abychom mohli fotografii identifikovat.
Jedná se především o beta verze (testovací verze) prohlížečů. V našem případě konkrétně o prohlížeč Chrome verze 5.0. Uživatelé se mohou vyhnout i jiným problémům, pokud nebudou používat beta verze prohlížečů. Většina z vás ani problém nezaregistrovala, protože zlaťáky za takto vložené fotografie přičítáme manuálně.
Ještě jednou tímto děkujeme Petře Skrbkové za spolupráci.

přidejte na:
Šéfredaktor

07. 04. 2010


Další články

Přidat komentář
Maja
Tak nevím co mám za prohlížeš, ale vždycky se mi body za fotografie přičítaly, ale tentokrát nic. Vložila sem dvě po velikonocích a na stránkách u receptů už jsou vyditelné a body nejsou přičteny. Nevím kde se stala chyba.

Maja 09. 04. 2010, 15:25

Chybějící obrázek
Majo, asi máte beta verzi nějakého prohlížeče. Napište mi, prosím, o jaké fotografie šlo a já Vám zlaťáky přičtu dodatečně. To platí i pro ostatní uživatele. Děkuji!

Šéfredaktor 09. 04. 2010, 15:32

Maja
Děkuji az ochotu, je ale divné že používám pořád stejný prohlížeč a dřív vše fungovalo. No nedá se nic dělat. Jedna fotka je umístěna u receptu "Velikonoční mazanec" a druhá je jako hlavní fotka u receptu "Beránek na Velkou noc". Ještě jednou děkuji za vaši ochotu.

Maja 10. 04. 2010, 14:50

Chybějící obrázek
Přidáno Majo. Klidně se ozvěte, pokud zase něco nepřičteme.

Šéfredaktor 10. 04. 2010, 20:37

Chybějící obrázek
Myslela som si, že mám halucinácie, mala som pocit akoby mi za recept s fotkou neboli pripočítané body, dokonca mi 100 bodov ubudlo. Môže to byť? Mám prehliadač mozilla, no aj keď ma zabijete, neviem aké sú to beta prehliadače, teda neviem či ten môj tam patrí.

uschi3 10. 04. 2010, 23:58

Chybějící obrázek
to není, speciálně Vám je přidávám manuálně za každou fotografii. Pokud ale přidáváte fotky k jiným, už stavajícím, receptum, tak mi napište, o jaký recept šlo a já vše napravím.

Šéfredaktor 11. 04. 2010, 10:58