Polívkování na smíchovské náplavce

Na smíchovské náplavce se uskuteční další food festival. Tentokrát se bude jednat o akci s názvem Polívkování, plánovanou na sobotu 28.března 2015, která se zaměří na polévky z celého světa.

Festival Polívkování nabídne průřez celým „polévkovým světem“, ochutnat bude možné polévky španělské, arménské, maďarské, francouzské, italské, marocké, peruánské, thajské, mexické, vietnamské, rakouské, japonské a dalších národů. A samozřejmě nebudou chybět polévky české.

Každý návštěvník za vstupné 30 korun obdrží originální lžíci a výtisk speciálního časopisu s příznačným názvem „čaSOUPis“, nejen se zajímavostmi a informacemi o polévkách, ale také se zajímavými recepty.

Festival podporuje veřejnou sbírku s názvem „Polívková smršť“, pořádanou obecně prospěšnou společností ERGO Aktiv, jež pomáhá lidem zotavujícím se po mozkových příhodách a úrazech. Tuto aktivitu podporuji známé osobnosti jako je například kuchař Roman Paulus, Dita.P. nebo herec Vladimír Polívka. „Polívková smršť“ se festivalu přímo zúčastní a návštěvníci tak budou moci spojit příjemné s užitečným a podpořit veřejnou sbírku koupí výtečné polévky ve stánku „Polívkové smršti“.

Součástí festivalu Polívkování bude soutěž o nejlepší polévku, a to nejen mezi profesionály, ale také amatérskými kuchaři. Amatérští kuchaři či kuchařské týmy se mohou přihlásit do soutěže do 5.března 2015, a to prostřednictvím facebooku či na webových stránkách foodevent.cz, kde lze najít pravidla soutěže. Vítěz získá hodnotné ceny od našich partnerů. Na webových stránkách foodevent.cz mohou zájemci sledovat pravidelné aktuální informace o festivalu, včetně přehledu účastníků (kuchařů), kteří se festivalu zúčastní.

Zveme všechny milovníky polévek – přijďte poznat nové chutě a nevšední recepty z celého světa!

 

 

KDE:

Smíchovská náplavka – Hořejší nábřeží, Praha

KDY:

Sobota 28.března 2015

10:00 - 19:00

INFO:

www.facebook.com/polivkovani

www.foodevent.cz

 

přidejte na:
Šéfredaktor

25. 02. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář