Podzimní Brandnooz box dorazil!

 

Babí léto je v plném proudu a k nám do redakce dorazil očekávaný říjnový Brandnooz box. Netrpělivě jsme očekávali novinky, které budeme moci ochutnat. Určitě oceňuji, že po dlouhé době box obsahoval produkty k vaření a k pečení. Dny jsou čím díl kratší a kalendář pomalu naznačuje, že se blíží Vánoce a suroviny k pečení se určitě hodí.

 

Milujete špagety? A co takhle si uvařit poctivé domácí špagety Bolognese. Kuchařky jistě ocení novinku od společnosti Maggi Špagety Bolognese. Koření vyniká špetkou muškátového oříšku, které doplňuje olivový olej a vůně rozmarýnu. Vám stačí pouze přidat mleté maso a rajčata a na závěr přidat k dochucení koření, které obsahuje kousky vybrané zeleniny a bylinky. Určitě si pochutnáte.

 

 
 

Další novinka, která jako první “zmizla” v naši redakci ze stolu, je CHIO Popcorners. Chio přichází s novotou svého popcornu, nově ve tvaru trojúhelníčku. Připomíná nachos, ale v podstatě se jedná o popcorn. Menší praktické balení potěší nejednoho milovníka slaných dobrot. Výrobek bych nedoporučovala dětem, ač mám ráda slané věci, i na mě byl tento popcorn moc slaný. Výhodu vidím v tom, že je popcorn upečen, ne usmažen.

 
 
 
 
 

Kuchařky a hlavně pekařky určitě ocení novinky, které přinesl říjnový Brandnooz box. Vánoce  jsou tady coby dup a všechny ženy jistě ocení novinku od společnosti Vitana Droždí sušené pekařské.  Je to praktický pomocník při pečení všech druhů kynutého pečiva. Hodí se na buchty, koláče a za chvíli také na poctivou domácí vánočku.

 
 
 

Mouka Babiččina volba Hladká na křehké pečivo je speciální mletá mouka na různé druhy těst. Těsto připravené z této směsi slibuje jemnou strukturu, nebude se lepit a ani trhat. Těsto z ní se krásně vyvaluje a skvěle vykrajuje. Na cukroví ideální, co myslíte? Ale co by to bylo za cukroví bez přidaného tuku?

 
 
 

Hera Máslová příchuť přináší kombinaci máslového aroma a kvalitních rostlinných olejů. Díky své máslové příchuti a zvýšenému obsahu tuku se skvěle hodí do těsta ale i do krémů. Obohaťte své domácí moučníky a dodejte jim lahodnou a bohatou chuť.

 
 
 

A až budete mít upečeno a v ledničce bude odpočívat těsto na cukroví, zkuste posypat svůj moučník novinkou od Vitany. Cukr s rumovou příchutí se skvěle hodí k posypu pečených i nepečených dezertů, ale také přímo do moučníku. Nahradí tak skvěle alkohol. Výborný je také k ochucení teplých i studených nápojů.

 
 
 
 

K pečení cukroví neodmyslitelně patří rum. Ale co ho pro jednou vynechat při pečení a vychutnat si ho samostatně jako nápoj? Božkov Speciál Mandlový je spojením tradiční chutě rumu a mandlí. Netradiční kombinace se vyvažuje plnou a jemnou chutí. Výrobce ho doporučuje pít samostatně, ve spojení s colou nebo si ho můžete plně vychutnat v míchaném nápoji.  

 

 

 
 

Milovníky piva určitě překvapí netradiční kombinace piva a tequily - Desperados Pivo s příchutí tequily. Originální pivo s příchutí tequily je pro opravdové “fajnšmekry”. Kombinace ležáku, příchuť tequily a jemných ovocných podtónů je opravdu vynikající. Nápoj je jemně perlivý a určitě osvěžující. Jen upozorňuji na zvýšený obsah alkoholu. Určitě ochutnejte tuto netradiční kombinaci a Desperados zařaďte na svůj nápojový lístek. Skvěle se hodí při oslavách a na párty.

 
 
 
 

Pokud hledáte jemnější pití, za vyzkoušení určitě stojí Strongbow Honey. Je ideální pro dlouhé podzimní večery. Jablečný cider Strongbow přichází s další novou příchutí - Honey. Jemně perlivý nápoj, s přírodní kyselostí a se středním obsahem alkoholu. Skvělá kombinace, co říkáte?

 

 

 

 

Chcete-li se vyhnout alkoholu, uvařte si čaj od společnosti Saga Švestka a skořice. Podzimní měsíce jsou ideální k pití teplého čaje. Dobrá knížka, nohy zachumlané v dece a k tomu horký čaj, nám chvíle četby jistě zpříjemní. 

 

 

 

K tomu si vychutnejte tyčinku CHOCOLAND Jsem Višňová. Kombinace hořké belgické čokolády a náplně s příchuti višně je jako stvořená pro podzimní mlsání. Jestli hledáte zdravější variantu pro vaše mlsání, za vyzkoušení určitě stojí tyčinka 

 

 

 

Corny BIG White. Tato limitovaná edice přináší netradiční spojení cereální tyčinky a bílé čokolády. Skvěle se hodí k zažehnání hladu mezi jídly nebo jen tak na chuť.

 

 

 

Milí čtenáři, přejeme vám krásný podzim a určitě neváhejte ochutnat novinky z říjnového Brandnooz boxu.

 
přidejte na:

04. 11. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář