Poctivý mazanec s legendou České kuchyně

Stejně jako k tuzemským Vánocům neodmyslitelně patří vánočka, neobejdou se svátky jara bez mazance. Vůně velikonočních bochánků z kynutého těsta plného šťavnatých rozinek se line Českem už od 15. století. Navázat na tuto tradici našich praprapra...babiček můžete o letošní Bílé sobotě i Vy! K mazancům nadýchaným a lehkým jak pírko se zlatavou kůrčičkou, za které by se nemusela stydět ani Magdalena Dobromila Rettigová, Vám dopomůže pečící mísa Remoska®.

 
Poctivý mazanec s legendou České kuchyně
Zdroj snímků: Remoska®
 
Tradiční česká Remoska® je víc než jen dalším kuchyňským pomocníkem do sbírky. Elektrická pečící mísa s horním ohřevem se během půl století stala legendou. A není divu! Geniální spotřebič umí doslova zázraky - péct, zapékat, dusit, smažit, grilovat, připravovat toasty, ohřívat, rozmrazovat či rozpékat. Pokrmy v něm připravené jsou totiž šťavnaté, měkké a jejich biologická hodnota zůstává zachována. A krásně voní! Navíc je Remoska® šetrná k životnímu prostředí i peněženkám svých majitelů. Nejmenší mobilní elektrická trouba má totiž 5x nižší spotřebu než běžná elektrická trouba, což znamená úsporu při pečení až 80 %. Díky své velikosti se stane ozdobou každého kuchyňského koutu a věrným služebníkem na chatě, chalupě či studentských kolejích.
 
Doporučená cena: Remoska® Original v provedení Teflon® nebo hliník s pečící mísou o objemu 2 litry (2 - 3 osoby) a průměru 24 cm je ke koupi od 3 000 Kč a Remoska® Grand v provedení Teflon® nebo hliník s pečící mísou o objemu 4 litry (4 a více osob) a průměru 32 cm od 3 250 Kč.
 
Další informace najdete na: https://www.remoska.eu/cs
přidejte na:
Šéfredaktor

18. 03. 2013

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář