Ostrý pomocník v kuchyni

Také patříte k milovníkům domácí kuchyně a vaření je váš koníček? Ostrý a kvalitní nůž je základem dobré kuchyně a každá hospodyňka nebo profesionální kuchař jej nadmíru ocení! S keramickými noži vám příprava pokrmů půjde ještě lépe od ruky a vaření bude tou pravou zábavou.

Keramické nože jsou vyrobeny z oxidu zirkoničitého a jsou až 5x tvrdší než ocel, na stupnici tvrdosti je tento materiál hned za diamantem. Tato vlastnost je zárukou dlouhé životnosti ostří. Jsou odolné proti rezivění a skvrnám. Keramické nože jsou díky svému ostří a nelepivému povrchu vynikajícím pomocníkem v kuchyni, zvláště pak při krájení sýrů, měkké zeleniny, masa bez kostí a dalších pokrmů. Keramicko-zirkoniový nůž je jako první nůž na světě, který neničí vitamíny a enzymy obsažené v potravinách.

60777_medium

Značka Ceramic Blade je zárukou vysoké kvality a Vaší spokojenosti. Společnost nabízí několik sad špičkových keramických nožů z Premium keramiky. Jedná se o druh keramiky, který zaručuje dlouhodobé ostří nože a speciální nepřilnavý povrch čepele. Nože jsou opatřeny praktickými krytkami, dají se tak použít i při cestování.  Většina sad je doplněna keramickou škrabkou nastavitelnou do tří různých pozic, která je též doplněna vykrajovačem jadřinců. Vyzkoušejte škrábat i tvrdý sýr na plátky na chlebíčky nebo čokoládu!

Univerzální sada pro domácí použití je složena ze tří nožů včetně ochranných krytek a polohovatelné keramické škrabky. Skládá se z nože na okrajování 18cm, nože na ovoce a zeleninu 21,5cm a univerzálního kuchařského keramického nože 26cm. Menší velikosti nožů můžete využít na různé okrajování, loupání, na krájení ovoce, zeleniny, sýrů, rohlíků a jiných potravin. Největší velikost, keramický nůž univerzální, je na krájení masa bez kosti a objemnějších potravin. Nože mají ergonomicky tvarovanou rukojeť.

60778_medium

Sady keramických nožů se často používají jako praktické dárky, jsou baleny v luxusní dárkové krabičce a jejich pořizovací cena je 699,- Kč! Tak komu uděláte radost a pořídíte tuto sadu keramických nožů?


 


 

přidejte na:
Šéfredaktor

20. 06. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář