Novinky nejen do kuchyně

CERAMIC BLADE CO., LTD je anglická společnost, která opravdu stojí za zmínku. Kromě toho, že je to náš nový partner, který přináší do našeho bonusového programu nádherné dárkové sety kvalitních keramických nožů, je také specialistou a inovátorem na trhu s kuchyňskými pomocníky. Společnost se totiž může pochlubit dvěma unikátními novinkami, na které má patent. Jinde je prostě neseženete nebo půjde pravděpodobně o plagiát. Prvním produktem je Mypressi TWIST, unikátní espressovač a druhým Pizzadom – domácí trouba na pizzu. Oba výrobky vám důkladněji představíme níže.

 

Přenosné espreso - Mypressi TWIST

58112_mediumJste-li milovníkem kávy a rádoby káva z automatu na chodbě vašeho zaměstnavatele se opravdu nedá pít, pak je tento výrobek určen právě vám. Jde o první přenosné espresso na světě. Nemusíte si už kazit chuť ochucenou teplou vodou z automatu, jejíž konzumace je mnohdy rizikem nejen pro vaše chuťové buňky, ale i žaludek. Teď si svoji kávičku připravíte kdykoli a kdekoli. Mypressi TWIST se velice snadno obsluhuje a nepotřebuje údržbu, tak proč byste si nedopřáli zdravou chutnou kávu, po které vás nerozbolí břicho a pohladí duši? Na stránkách ceramicblade.cz si tento malý zázrak můžete objednat včetně bombiček a plynového hořáku se stojanem. Je to výrobek, který můžete rozhodně darovat svému blízkému a potěšit ho praktickým a milým dárkem.

 

Domáci trouba na pizzu Pizzadom

58115_mediumV mnoha receptech a radách vám odborníci radí, že můžete připravit pizzu na takový a onaký způsob, ale na druhou stranu odrazují tím, že pokud doma nemáte troubu na pizzu, tak ji stejně neuděláte tak křupavou a dokonalou jako v pizzerii. My pro Vás ale máme tip, jak takovou pizzu připravit i doma. S novou domácí troubou Pizzadom se vám podaří vytvořit umělecké dílo. V čem je tato trouba jiná než ostatní?. Elektrická pec má speciálně tvarovaný keramický poklop z terakoty. Pizzadom je vybaven dvěma topnými tělesy. Zezdola je vyhříván teflonový podnos, ten se dá velmi snadno čistit. Druhé topné těleso vyhřívá terakotový kryt. Díky rozmístění topných těles je pizza rovnoměrně upečená a tak vynikající. Základní konstrukce trouby je z nerezové oceli a příkon je 800 W.

Pizzadom je totiž takovým kompromisem, který snoubí tradiční italskou pec s novou, moderní technologií. V peci lze péct pizzu z vlastního těsta nebo pizzu mraženou. Myslíte, že je zbytečné koupit takový výrobek jen na pizzu? My si to nemyslíme, protože tato unikátní trouba je multifunkční. Znamená to, že v ní upečete i křupaný chléb nebo rohlíčky, toasty, maso nebo grilovanou zeleninu. Pizzadom dokáže nahradit dokonce i fondue a raclette grill. V domácí troubě upečete pizzu o průměru 30 centimetrů (Fiesta) nebo 31 - 36 centimetrů (Original). Každý má chuť na jinou? Není problém, upečte několik minipizz dle chuti každého mlsouna. V příslušenství je těstovinový vykrajovač na pizzu, pro krájení jednotlivých kousků. Svým výjimečným designem bude Pizzadom i určitou dekorací vaší kuchyně. Pizzadom se skvěle hodí na zahradní party, na chatu, můžete ho s sebou sbalit na dovolenou nebo jen na balkon či terasu. Mnoho z nás se ušklíblo nad novinkami, jako byly domácí pekárny a dnes již tyto výrobky usnadňují práci ve většině domácností, které dávají přednost kvalitě domácí kuchyně před polotovary. Věříme, že tato chytrá trouba bude mít podobný osud. Většina z vás, našich věrných uživatelů mi dá za pravdu, že dnes se již lidé přiklání ke kvalitě a dopřát ji chceme i našim blízkým.

 

Co Ceramic Blade nabízí dál?

58118_mediumKromě dvou zmiňovaných výrobků, najdete v nabídce také kuchyňské nože. Vyberte si z celé řady keramických nožů. Volit můžete podle designu, vaší oblíbené barvy rukojeti i ostří. Potřebujete koupit dárek? Ceramic Blade může nabídnout dárkové sady keramických nožů, které si rovněž můžete objednat i u nás. Lehce nakrájíte velké kusy masa, čerstvé pečivo, zeleninu. S těmito noži pro vás hlávka zelí nebude žádným problémem, protože keramické ostří jí projede jako máslem. Máte-li chuť vyhodit jednou provždy staré hrnce a koupit kvalitní novou sadu hrnců, pánví i poklic na míru vaší kuchyni, s Ceramic Blade si vyberete určitě. Nejedna naše administrátorka už vytipovala manželovi pár nápadů na dárek k narozeninám. Náš partner nabízí rovněž i servírovací doplňky, jejichž moderní styl a funkční hodnota u návštěvy zabodují.

 

Zaručená kvalita

Výrobky společnosti CERAMIC BLADE CO., LTD podstoupily několik atestů a získaly evropský i český certifikát kvality. Proto je zde garantována nejvyšší kvalita kuchyňských potřeb. Jistě vás potěší rychlost objednávky. Pokud v pracovní den objednáte do 16. hodiny, během 24 hodin je vaše objednávka vyřízena. A záruka? Na všechny výrobky klasické dva roky. Špičkový design je samozřejmostí, starají se o něj renomovaní designéři. Výsledkem jejich práce je vyvážená kombinace tradice a inovace s duchem podstaty a identity.

 

Redakční tip

Navštivte showroom v Liberci, kde jsou produkty Ceramic Blade prezentovány.

přidejte na:
Šéfredaktor

01. 06. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář