Nová spolupráce se Zlatými slevami!

Dnešním dnem začínáme spolupráci s webovým portálem ZlatéSlevy.cz, který Vám nabídne slevy všech možných kategorií, samozřejmě i těch gastronomických. Slevy si můžete vybírat dle regionu, kde žijete či se právě nacházíte a slevu chcete uplatnit. Již brzy se můžete těšit také na ceny věnované Zlatými slevami do naší soutěže O zlaťáky.

 

 

60121_medium

 

 

Slevový agregátor ZlatéSlevy.cz, který patří mezi největší poskytovatele slevových akcí v rámci ČR i SR, si přichystal pro své návštěvníky redesign a spoustu užitečných nových funkcí, které návštěvníkům velmi zjednoduší vyhledávání slev.

 

 

 

Nové kvalitnější vyhledávání slev

Návštěvníci nyní můžou dohledat slevové akce mnohem přesněji. Ve filtru mají k dispozici nové kategorie a podkategorie slev, díky kterým si vyfiltrují opravdu přesně ty akce, o které maji zájem. Tyto akce jsou plněny a schvalovány do systému ručně, což zaručuje největší přesnost vyhledávání a je to unikátem portálu.

Př. Pokud budete z Ostravy a budou vás zajímat slevy na pokrmy ze zahraniční kuchyně, pak si nastavíte filtr následovně: město - Ostrava, kategorie - Jídlo a pití, podkategorie - Zahraniční kuchyně. Filtr vám pak přehledně a přesně vypíše všechny aktuální nabídky slev na pokrmy ze zahraniční kuchyně z Ostravy, které jsou na slevových portálech aktuálně k dispozici.

Velmi brzy bude spuštěno i inteligentní fulltextové vyhledávání ve slevách s propracovaným našeptávačem.

 

 

Pravidelné soutěže pro návštěvníky Zlatých slev

Nově se můžete také zapojit do pravidelné soutěže o skvělé ceny. Přihlášením k odběru newsletteru se zařadíte do slosování, v rámci kterého můžete každý měsíc vyhrát některou z aktraktivních cen - pobyty, gastronomické či wellness zážitky, věcné ceny atd.

Pozn. Vaše přihlášení je platné i pro následující soutěže až do odhlášení.

 

60122_medium

 

 

Co se chystá pro návštěvníky ZlatýchSlev.cz do budoucna?

V současné době se chystá spuštění hodnocení slevových portálů - návštěvníci budou mít k dispozici informace o portálu, na kterém se chystají nakoupit.

Dále se připravují pro slevové portály tzv. SMS vouchery. Díky tomu vám bude voucher s unikátním kódem v případě zájmu zaslán i formou SMS a nebudete muset nic tisknout.

Doufáme, že vám tyto novinky přinesou větší pohodlí při výběru a nakupování slevových akcí.

 


 

Neogeina s.r.o. - provozovatel portálu ZlatéSlevy.cz

přidejte na:
Zlaté slevy

05. 03. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář