Nová Ostrava by Jason Fitzgerald

22225_smallSrdečně vás zveme do Nové Ostravy, restaurantu hotelu Brioni na Stodolní ulici v Ostravě. Zdejší provozovatel, pan Jason Fitzgerald se rozhodnul připravit na měsíc prosinec polední i večerní menu v duchu anglosaské kuchyně, v níž se skrývají opravdové lahůdky. Jako předkrm si v poledním menu můžete vybrat mezi uzeným lososem podávaným na černém chlebu s koprovo-kaparovým dressingem a čerstvým salátem nebo gurmánskou kaštanovou polévkou, jejíž recept nám pro sRecepty poskytnul sám p. Fitzgerald.

Hlavním chodem je typická pečená krůta a uzená kýta s brusinkovou omáčkou s tradiční přílohou nebo klasický český kapr s bramborovým salátem. Dezert, bez kterého by pravé menu nemělo šťávu, tvoří duel mezi vánočním koláčem s koňakovo-máslovou omáčkou a jablkovým štrúdlem s anglickým krémem. Celé toto výtečné menu dostanete pouze za 129 Kč.

22219_smallVečerní menu v sobě schovává výborné pokrmy z části poledního menu, ale je obohaceno ještě o další delikatesy jako například restovaný filet z bažanta a pečené stehno s krémovo-bramborovou kaší přelité hrozinkovo-ořechovou šťávou. Určitě si nenechte ujít příležitost tohoto jedinečného gastronomického zážitku a stravte klidnou chvilku v příjemném prostředí restaurace Nová Ostrava v Hotelu Brioni.

 

 

22223_small

přidejte na:
Šéfredaktor

09. 12. 2009

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář