Nová mobilní aplikace sRecepty.CZ je tady!


sRecepty.CZ konečně i jako mobilní aplikace!


S velkou radostí vám můžeme oznámit, že se sRecepty.CZ dočkaly také své verze v podobě mobilní aplikace. Vaření vás bude nyní bavit tak jako nikdy předtím. Pro milovníky vaření a dobrého jídla sRecepty.CZ přichází na trh s novinkou v podobě mobilní aplikace svých receptů a hlavně - je zcela zdarma!




Celá aplikace je v češtině, ale také v dalších jazykových verzích. Kdykoliv se můžete přihlásit ze svého chytrého telefonu nebo tabletu s androidem. Systém hledání v mobilní aplikaci je velmi přehledný. Databáze obsahuje více než 9 000 receptů.




Najdete zde také velké množství ingrediencí. Konkrétně si vyhledáte ingredienci a dozvíte se o ní co nejvíce informací, nebo si rovnou zobrazíte všechny recepty, kde se daná ingredience vyskytuje. 





Aplikace obsahuje články o zdravém životním stylu a jídle. Aplikace umožňuje nahrát vlastní fotku uvařeného receptu a za získané zlaťáky vyhrát spoustu cen.





Podrobně zde najdete popsán každý z receptů, který právě hledáte. Přehledně uspořádané ingredience jsou samozřejmostí. Recept vždy obsahuje obecné informace jako je obsah cukrů, bílkovin a tuků. Čas přípravy a vaření taktéž.




Neváhejte a stáhněte si aplikaci ještě dnes. Stáhněte si novou aplikaci pro vaše chytré telefony Adroid zdarma na Google Play. Přejeme vám příjemné chvíle strávené v kuchyni.

přidejte na:

02. 12. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář