Náš nový partner Zepter a zdravé vaření

 

Hurá! Přivítejme nového partnera Zepter, který nám přináší cenné rady týkající se zdravého vaření!

 

 

 

 

 

Ukázka zdravého vaření Zepter!


Máte doma nádobí od společnosti Zepter, ale nevíte, jak v něm správně a zdravě vařit? Nebo přemýšlíte o koupi, ale nejprve byste chtěli vidět nádobí z kolekce Zepter Masterpiece v praxi? Není nic jednoduššího, než se zúčastnit praktické ukázky, která je spojená s ochutnávkou!

 

 

60251_medium

 

Nádobí Zepter není jen běžné nádobí

 

 

 

 

 

Nádobí Zepter je vyrobeno z ušlechtilé oceli CrNi 18/10, která nerezaví, rovnoměrně rozvádí teplo, snadno se udržuje a zachovává si vysoký lesk. Ocel je velmi odolná proti opotřebení a je hygienická (není porézní, a proto se v ní nedrží bakterie). V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a téměř všechny výživné látky. Jídlo neztrácí svou barvu ani konzistenci a zůstanou v něm uchovány všechny biologické hodnoty. Při vaření v nádobí Zepter není nutné přidávat sůl, protože si potraviny zachovají maximum přirození chuti.

 

 

Nádobí Zepter má speciální konstrukci a patentované akutermické dno, které rovnoměrně rozvádí teplo po celé své ploše i do stěn nádoby. Připravované jídlo je tak vystaveno působení stejné teploty po celém svém povrchu. Maso velmi rychle zatáhne póry, opeče se a po zaklopení nádoby poklicí se pak již připravuje ve vlastní šťávě. V nádobí Zepter je tedy možné péci bez nutnosti přidávání tuku nebo oleje. Doba přípravy je mnohem kratší než při klasickém způsobu pečení. Maso se méně vysušuje a úspory potravin jsou značné. Vaše zdraví není ohroženo, protože se při tomto způsobu nepoužívá olej, který by se přepaloval. Vzhledem k tomu, že při přípravě pokrmu není použit tuk, není v jídle ani přebytek kalorií, a proto nehrozí riziko zvýšení hladiny cholesterolu v krvi. Kombinace cirkulace páry a perfektně do sebe padnoucích nádob umožňuje vaření až 3 jídel současně v několika vrstvách nad sebou, v tzv. varném sloupci. Příprava jídla je tak rychlejší a ekonomičtější.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co všechno uvidíte, když přijdete na ukázku zdravého vaření?

  • smažení bez přidání oleje a tuku
  • vaření v páře a bez přidání soli
  • jak lze významně ušetřit čas strávený v kuchyni
  • jak snížit náklady za energii – vaření ve varném sloupci
  • jak snadno připravit zdravá a velice chutná jídla

 

A to nejlepší nakonec, všechna připravená jídla budete moci sami ochutnat a přesvědčit se tak, že investice do nádobí Zepter se skutečně vyplatí!

 

60252_medium

Jak se můžete přihlásit na ukázku zdravého vaření?

a) Kontaktujte telefonicky svého nejbližšího obchodního zástupce Zepter Home Art a domluvte se s ním na vhodném termínu. Kontakty najdete ZDE.

b) Odešlete e-mail se svými kontaktními údaji (jméno, město a telefon) na e-mail: homeart@zepter.cz. Do předmětu napište „Ukázka zdravého vaření“. Obchodní zástupce Zepter se s vámi domluví na termínu.

 

Více informací o nádobí Zepter naleznete na www.zepter.cz.

 

 

 

Hrajte o nádobí Zepter a další ceny na www.zepterhra.cz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

přidejte na:
Zepter

21. 03. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Jestli mi Zepter ukáže aspoň jednu restauraci kde používají jejich nádobí tak si koupím další.

navikr 16. 04. 2012, 23:54

Chybějící obrázek
Nádobí Zepter je určeno pro zdravé domácí vaření a vzhledem ke své velikosti se pro restaurační provoz příliš nehodí. V restauracích se používají nádoby o podstatně větších objemech. V nádobí Zepter ale vaří známí šéfkuchaři, například Jaroslav Sapík, Emanuele Ridi, Jiří Král nebo Dušan Jakubec.

Zepter 18. 04. 2012, 14:47