Moderní nádobí na indukci

Indukční vaření patří mezi nejmodernější a nejúspornější způsoby přípravy jídel. Aby byla příprava jídla pro vás ještě snazší, pořiďte si moderní nádobí značky Domo! Jedná se o novinky na trhu s unikátními nepřilnavými vrstvami, díky nimž budete vařit rychle, ekonomicky a se zachováním vitamínů. V nabídce řada Lava s keramickou vrstvou a Contact s teflonovou vrstvou nové generace!

61308_medium

Lava - NOVINKA! Exkluzivní keramická řada moderního designu. Kvalitní keramický povrch Ceralon, který umožňuje smažit bez použití tuku. Výroba v EU!

Oproti jiným řadám je řada Lava mnohem masivnější a odolnější, na všechny typy spotřebičů, velmi propracovaný design! Nádobí Lava je prvotřídní kvality, opatřeno revoluční keramickou vrstvou se zvýšenou odolností proti poškrábání a opotřebení. Vhodná na všechny spotřebiče včetně indukce.

Soft-touch (měkký dotek) držadel, ergonomické rukojeti a nadrozměrné boční části rukojetí zajistí dostatečný komfort při Vašem vaření. Skleněná víka jsou vybavena silikonovým okrajem, který umožňuje maximální těsnění a komfort při vaření. Vnitřní nepřilnavý povlak Ceralon od švýcarské firmy ILAG je nejodolnější keramickou vrstvou odolnou proti poškrábání. Povrch neobsahuje karcinogenní látky PTFE a PFOA a je odolný vůči teplotám do 450°C.

V nabídce je pánev na smažení 20cm, 24cm, 28cm s praktickým vysokým okrajem, hrnec s poklicí 20cm a 24cm. Doporučujeme!

61307_mediumŘada Contact s teflonovou vnitřní vrstvou Teflon Xtra (vyšší řada teflonu vyznačující se dlouhou životností, 4 roky záruky, lze použít i pro gastro provozovny!).

Nádobí je vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce. Díky svým vynikajícím vlastnostem pro přenos tepla je pánev ideální pro různé spotřebiče včetně sklokeramické, plynové, elektrické a indukční desky. Výkon na indukční varné desce je výborný. Lze dát do myčky na nádobí a může být použita k ukládání vařeného jídla do lednice.

V nabídce je pánev na smažení 20cm, 24cm, 28cm s praktickým vysokým okrajem, pánev na grilování (vhodná i jako dárek pro muže!) a pánev WOK.


 

přidejte na:
Šéfredaktor

26. 09. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář