Mlsání

Ráda bych potěšila všechny mlsalky a mlsaly, když je to s rozvahou, tak není proč se trápit. Trocha sladkého neublíží a jako obvykle jsem to objevila potvrzené i v novinách. Výstřižek přikládám.

44076_medium

přidejte na:

14. 10. 2010

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Já čokoládu zbožňujem.Vždy tvrdím že čo je dobré je aj zdravé . Len vedci na to prídu vždy neskoro.Ďakujem za Váš článok ktorý potvrdil moju teóriu.Jozef.

Jozef 14. 10. 2010, 13:35

Roxana
Nevím, zda sis toho všimla, ale čokoláda je jednou zdravá, jednou škodlivá. Jako káva... Kolik těchto obměňujících se variant jsem už za svůj dlouhý život četla - to se nedopočítám. A vida, ono se to táhne (s vývojem pochopitelně) málem od pravěku. Nejdůležitější věci na tom jsou a těm věřím - že se stane, že kakaové boby jsou napadeny plísní - před tím varoval i páter Ferda, ale ten byl proti plísním tak zaujatý, že jim přikládal vysoké procento nemocí a úmrtí. Třeba měl pravdu... Druhá věc je, že čokoláda povzbuzuje, obsahuje látky, vyrábějící hormon štěstí - serotonin, ale já to na sobě nepozoruju. V poslední době jsem zas zjistajasna přestala "čokoládovat" a to jsem rok nevydržela ani den. Jej, ale to jsem sletla server, tam se to probíralo.. Kéž mi to vydrží!!!!! Tělo si řekne a všeho s mírou, vědci musí přece něco dělat.

Roxana 29. 10. 2010, 14:00

Roxana
Jozef, tahle pravda asi nebude 100%, co je dobré, je zdravé a naopak, ale co na tom světě máme.

Roxana 29. 10. 2010, 14:02