Listopadový Brandnooz box

 

Vánoce se kvapem blíží, a na náš stůl dorazil dlouho očekávaný Brandnooz box. Byli jsme zvědaví  a netrpělivě očekávali co se nového v boxu objeví. Podzimní počasí s sebou přináší celou řadu onemocnění a nachlazení, které je velmi nepříjemné. Zásilka obsahovala novinky v podobě vitaminových doplňků, které v tomhle období, plných bacilů a nachlazení, velmi potěšily. Přečtěte si recenzi předvánočního Brandnooz boxu a určitě vyzkoušejte výrobky, které se nově na trhu objevují. Rozhodně stojí za to!

 
 
 
 
 

Už se těšíte na bramborový salát a smaženého kapra? Zkuste novinku Spak Majonéza. Je to kvalitní česká majonéza, která je vyrobena z prémiového řepkového oleje. Skvěle se hodí pro přípravu vánočního bramborového salátu a rozmanitých pokrmů studené kuchyně. Je vhodná i pro bezlepkovou dietu. Jako bonus Brandnooz do svého boxu přidal recept Delux na bramborový salát.

 
 
 

Uvařte si čerstvou kávu a přidejte si třeba smetanu od společnosti Meggle. Jejich smetana do kávy je opravdu zážitek. Přináší jedinečné spojení kvalitní smetany do kávy a nového praktického obalu s extra širokým a znovu uzavíratelným uzávěrem pro snadné nalévání. Zkosená stříška smetany zajistí, že vám již smetana neunikne nikam jinam, než pouze do šálku.

 

 
 

Ke kávě se hodí určitě nějaký dezert, co říkáte? Milujete Itálii a jejich sladkosti? Za vyzkoušení určitě stojí Dr. Oetker Crema Tiramisù. Spojení mascarpone, vůně mandlí a piškotů namočených v silné hořké kávě, je neodolatelné. Inspiraci výrobci hledali jak již správně tušíte, u nejznámějšího italského dezertu - Tiramisu. Příprava tiramisu dezertu nebyla nikdy tak jednoduchá jako nyní. Návod na přípravu najdete na obalu výrobku. Celá rodina si jistě pochutná.

 
 
 
 

Nemáte čas připravovat dezert pro celou svou rodinu, ale přesto máte chuť na něco sladkého? Tyčinka od Chocoland Jsem sladká jistě potěší vaše chuťové pohárky. Výrobci vás chtěli překvapit, a proto do tradičního sójového suku ukryli výbornou kakaovo-rumovou náplň. Ještě navíc celou tyčinku obalili v jemně strouhaném kokosu. Zamilujete si ji!

 
 
 
 

Milujete Kofolu? Již tradičně letos přichází se speciální limitovanou edicí Kofola Marcipán. Originální receptura a jedinečná chuť zůstává. Netradiční spojení s příchuti marcipánu má své kouzlo.

 

 
 
 

Brandnooz box ani tentokráte nezapomněl na pány. V listopadovém boxu si milovníci piva přijdou na své. Krušovice představují svou novinku Pšeničné. Je to svrchně kvašený nefiltrovaný světlý pšeničný ležák, který se vyznačuje lehkou a harmonickou chutí, doplněnou o ovocné tóny. Pivo se vyznačuje světle žlutou barvou díky tomu že je nefiltrované. Pšeničné pivo si můžete dopřát ze speciální láhve určené výhradně pro tento druh piva.

 
 
 
 

Další pivo, které bylo obsahem boxu je Březňák Světlý ležák. České pivo plzeňskéhotypu s obsahem alkoholu 5,1 %. Zlatavá barva, chmelová vůně a hořká chuť jsou předností tohoto piva. Oceňovaný ležák u nás i ve světě si jistě zaslouží chvilku vaši pozornosti pánové.

 
 
 
 

K dobrému ležáku se určitě hodí i něco pikantního k zakousnutí. Firma Krahulík přichází na trh s novinkou Snack Wingy. Můžete zakoupit příchuť Natur nebo Hot. Snacky Wingy jsou ukryté v praktickém balení, kde se nachází tři, velmi lahodné tyčinky. Spolehlivě zaženou malý hlad. Sušený snack obsahuje poctivých 136 gramů masa na 100 gramů výrobku.

 
 
 
 
 

Máte doma dítě ve věku kojence? Chcete mu dopřát kvalitní vodu z panensky čisté přírody Rajecké doliny? Rajec Kojenecá voda se vyznačuje nízkomineralizovanou pramenitou vodou, která díky nízkému obsahu dusičnanů přirozeně splňuje ta nejpřísnější kritéria a je ideální pro pitný režim a přípravu kojenecké stravy. Vše bez nutnosti převařování.

 

 
 
 

Brandnooz myslel i na větší děti. Trápí vaše malé ratolesti nachlazení a pochmurná nálada? Zvedněte jim náladu želatinovými tabletami Marťánci Gummi s Echinaceou. Ovocná příchuť a doporučené denní dávky důležitých vitamínů pro správný fyziologický růst a vývoj dítěte, jsou samozřejmostí. Po nemoci odměňte své děti jim dobře známým lízátkem od společnosti Chupa Chups. Tato nestárnoucí klasika rozveselí možná nejen vaše děti, ale jistě i vás. Připomeňte si také vy své dětství, milí rodičové.

 
 
 

V listopadovém boxu mysleli také na nemoci a nachlazení. Trápí vás bolest v krku? Pectol Dropsy s vitamínem C je skvělý pomocník při nachlazení a bolestech v krku. Uvolňuje dýchání, tlumí kašel a zároveň osvěží dech a zažene únavu, např. při dlouhém řízení v automobilu. Dropsy Pectol jsou ve čtyřech různých chuťových variacích a jsou baleny v praktických blistrech. Vysoce kvalitní dropsy zakoupíte je výhradně v lékárnách a za příznivou cenu. Měli jsme možnost ochutnat skvělou příchuť citrónu a ověřit si tak léčivé účinky těchto dropsů přímo na sobě. Opravdu pomáhají.

 
 
 
 

Pokud potřebuje prohřát tělo Maxi Vita Horký nápoj bude ta ideální volba v těchto chladných dnech. Rozpustný vitaminový nápoj přichází ve čtyřech chuťových variantách - brusinka, zázvor, echinacea a nově i černý bez. Skvělý pomocník v období chřipek a nachlazení. Navíc jsou nápoje obohaceny vitamínem C, který je velmi důležitý pro vaši imunitu. Snižují únavu, vyčerpání a pomáhají chránit organismus před stresem.

 

Přejeme vám příjemné chvilky strávené u ochutnávání novinek z listopadového Brandnooz boxu 2015. Rozhodně stojí za vaši pozornost. Za celou naši redakci vám přejí krásné adventní časy a mnoho zdraví do dalších dnů.

 
 
 
přidejte na:

02. 12. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář