Letní akce s Mypressi TWIST

Nedávno jsme vám představili novinku - Mypressi Twist - první přenosný kávovar, který Vám udělá pravé espresso kdekoli a nyní bychom vás rádi informovali o letní akci!

Využijte atraktivní letní akci! V nabídce naleznete výhodné balíčky i výrazné slevy! 

Malé, mobilní zařízení, vhodné i na cesty, do karavanu, na chalupu, do kanceláře. Bude zabírat minimální místo v kufru i v cestovní tašce.

61038_mediumMypressi Twist v kanceláři, v ordinaci, v karavanu… Mypressi TWIST na terase, na balkónu, na zahradě, kdekoli venku…

Nejlepší ze všeho je, že TWIST je všude s Vámi, protože nevyžaduje žádné externí napájení. Stačí přidat čerstvě namletou kávu (14-21 gramů) nebo POD, zalít horkou vodou a zmáčknout spoušť. Žádné externí napájení není nutné. TWIST pracuje na principu plynových šlehačkových  bombiček (N2O), které jsou používány v kuchyních, kavárnách a restauracích po celém světě více než 80 let. Jedna bombička Vám vytvoří 8x espresso, popřípadě 4 velká double espressa. Výsledkem je čistá káva s vynikající chutí plná dokonalé extrakce z kávy.

61037_medium

 

 

 

 

 

 

 

Mypressi TWIST znamená průlom v pneumatické technologii (pohánění stlačeným vzduchem ze zásobníků, princip bombiček), patentovaný na celém světě! Jedná se tedy o novinku v oboru, kdy lze espresso připravit kdekoli na cestách, ve všech domácnostech a během jakýchkoli podmínek, a to vše v kvalitě v ceně běžných kávovarů stojících kolem 2.500 dolarů, což je více než 10-ti násobek ceny.



 

přidejte na:
Šéfredaktor

02. 08. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář