Květnový Brandnooz box dorazil!

Dorazil k nám nový, květnový Brandnooz box a je plný samých překvapení. Letní sezóna odstartovala a s lepším počasím také grilování. Box je plný “dobrot”, určený především k tomuto účelu a k venkovnímu posezení s přáteli.

Jako první jsme ochutnali výborné džusy od firmy Jumex, které překvapí opravdu vytříbenou chutí. Tentokrát dorazila příchuť manga a broskve. V horkých dnech bude vychlazený Jumex určitě osvěžující. Jak tvrdí výrobce, pro výrobu tohoto džusu byly použity jen ty nejlepší kousky šťavnatého ovoce a musíme s ním jen souhlasit. Je opravdu vynikající. Nápoje vynikají bohatou a plnou chutí, kterému se pod tropickým sluncem daří extrémně dobře.


Další novinkou z boxu byl nápoj Smarty Black a Smarty White, který patří mezi prémiové nealkoholické nápoje. Vyznačuje se originální chutí a vůni. Nápoj Smarty má koncentrující účinky. Barva nápoje je červená a s příchuti granátového jablka. Chuť je zajímavá a výrobce udává, že je založen především na látkách přírodního původu.


Společnost Maggi v květnovém Brandnoozboxu poslala novinku v podobě BBQ Marinád na kuře a na krkovičku. K marinádám přibalila i marinovací sáčky, aby vaše grilování bylo bezchybné a maso se dostatečně naložilo. Novinka vás jistě potěší. Pokud chcete kromě marinování masa přidat ke grilování ještě něco navíc, určitě vyzkoušejte BBQ Marinádu se směsí na bylinkové máslo nebo se směsí na kečup.


Firma SPAK přichází na trh s novinkou Gourmet Ketchup Jemný. Jak tvrdí na obalu, je to klasický a nefalšovaný ketchup. Kombinují zde italské rajčata a vybrané koření. Údajně se v láhvi nachází 36 rajčat, na slunci dozrálých. Chuťově je to dobrý kečup, který je poctivý, skoro jako domácí. Ocení ho i celiaci. Je tedy vhodný i pro bezlepkovou dietu. Chuť je opravdu vynikající.


Pokud jste milovníkem žvýkání, oku i chuti jistě polahodí novinka od firmy Chupa chups, která začala vyrábět nově i žvýkačky - Big babol. Příchuť jahod, tutti frutti a zeleného jablka ocení hlavně děti. Žvýkačky jsou jednotlivě balené. Nadšence velkých bublin jistě nadchnou.


Večer, například když budete grilovat s přáteli, bude se jistě hodit k dobrému jídlu určitě i  nějaký skvělý drink nebo destilát. Fernet Stock přichází na trh s novinkou Fernet Stock Hruška. Ke čtrnácti bylinám z celého světa přibyla nově příchuť hrušky. Když nejste příznivcem ostřejšího alkoholu, vhodné bude zvolit Strongbow Gold Apple. Léto si s ním opravdu užijete. Jedná se o jablečný cider, který v kombinaci s ledem má výbornou chuť. Není tak sladký jako ostatní cidery od konkurenčních výrobků. Nápoj je jemně perlivý, se středním obsahem alkoholu 4,5 %.


A na závěr nás v redakci potěšila novinka od firmy Corny Big Fruit. Jejich tyčinka je plná ovoce, která se vám v létě v kapse jen tak nerozpustí. Ochutnali jsme příchuť s lesními plody, která je výtečná. Absence čokoládové polevy je pro váš zdravý životní styl ideální. Kombinace šťavnatého ovoce a křupavých cereálií si vás získá. Přejeme vám příjemný začátek léta s ochutnáváním novinek z Brandnooz boxu.


přidejte na:

04. 06. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář