Krásný domov Vám na Vánoce pomůže v kuchyni

Navštivte internetový obchod www.krasnydomov.cz a usnadněte si při vánočním vaření práci. Novými pomocníky do kuchyně si můžete zpříjemnit vaření a přípravu (nejen) vánočních jídel.

61672_mediumNedaří se Vám vyválet stejně tlusté těsto a jednu stranu máte stále silnější než druhou? Joseph přišel s chytrým řešením, které zajistí stejnou tloušťku těsta po všech stranách. Dřevěný nastavitelný váleček umožňuje vyválet těsto o tloušťce 2, 6 a 10 mm.

61673_mediumPři pečení vánočního cukroví se Vám jistě bude hodit i váha. Kuchyňská digitální váha Joseph má modře podsvícený display, zváží maximálně do 5 kg a výrobce poskytuje 10 let záruku na její mechanismus.

61676_mediumS designovou škrabkou od Josepha by brambory na štědrovečerní bramborový salát měly jít škrábat o něco snadněji. Je vhodná i pro leváky a může se mýt v myčce.

61678_mediumS kónickým nerezovým struhadlem už nikdy nebudete mít zaneřáděnou kuchyňskou linku - vše co nastrouháte, Vám zůstane uprostřed struhadla.

61679_mediumKuchyňská odměrka Joseph o velikosti čajové lžičky na jedné straně a polévkové lžíce na straně druhé je uprostřed doplněná o magnet k uchycení.

61681_mediumBlomus nerezový louskáček na ořechy Vám usnadní náročnou práci při louskání tvrdé skořápky obyčejným louskáčkem.

Obohaťte svoji domácnost o zajímavé designové produkty z nabídky KrásnýDomov.cz a udělejte tak radost sobě anebo svým blízkým. Nebojte se originality a směle vybírejte ze široké nabídky doplňků do interiéru, exteriéru, ale i pomůcek do kuchyně, tipů na vánoční dárky a mnoho dalších. Nabídka Krásného domova se neustále rozšiřuje a doplňuje stále novými produkty.

Joseph&Joseph - je mezinárodně uznávanou společností na výrobu nejstylovějších a technicky inovativních produktů a je také jednou z nejrychleji rostoucích firem v celosvětovém měřítku na trhu s domácími potřebami.

přidejte na:
Krásný domov

05. 11. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář