Krásný domov přináší pomocníky do vašich domovů

Navštivte internetový obchod našeho nového partnera www.krasnydomov.cz a udělejte si radost. Novými pomocníky a doplňky Krásného domova si můžete zařídit a zpříjemnit domácnost. Nebojte se originality a směle vybírejte ze široké nabídky doplňků do interiéru, exteriéru, ale i pomůcek do kuchyně, ke grilu a mnoho dalších. Nabídka Krásného domova se neustále rozšiřuje a doplňuje stále novými produkty.

Usnadněte si vaření, pečení a třeba i grilování designovými pomocníky Krásného domova.

Joseph lis na česnek61380_medium

Přitlačením mačkadla na stroužek česneku a kolébáním ze strany na stranu protlačíte česnek otvory v kolébce. Lžičkou pak snadno protlačený česnek setřete z kolébky jako z misky. Pod tekoucí vodou kolébkové mačkadlo snadno opláchnete a zároveň, otíráním dlaní a prstů o nerezových povrch, odstraníte zápach česneku z rukou. Mačkadlo lze mýt v myčce.

61383_mediumBLOMUS odšťavňovač na citrón
Nerez, rozměry 6x9x17,5 cm

Odšťavňovač na citron by rozhodně neměl chybět v žádné kuchyni. Tento je navíc nerezový, netradiční a má moderní design.

 



61389_mediumSekáček na bylinky Joseph zachovává bylinky krásně čerstvé a voňavé
Barva: zelená
Rozměry: 30,3x6,8x2,2 cm

Správné a dobré koření dodá většině připravovaných pokrmů chuť a jistě není pochyb o tom, že se tak činilo již odedávna. Pěstování čerstvých bylinek a jejich použití v kuchyni je stále oblíbenější. Se sekáčkem Joseph je budete mít nasekané velmi rychle. Můžete jej použít i pro jiné suroviny - čokoláda, česnek, ořechy...

61392_mediumPrkénko Joseph má ohybatelné okraje, díky kterým spadnou nakrájené potraviny přímo do hrnce. Existuje ve třech velikostech a v mnoha barvách. Chytře vymyšlené krájecí prkénko se stiskem madla vytvaruje tak, že nakrájené potraviny snadno vsypete do hrnce. Nová generace PLUS je doplněna protiskluznými lištami a měkčenými hranami madla pro komfortnější manipulaci.

61390_medium
Také nechcete trávit při horkých letních dnech hodiny přípravou jídla? A máte špagety? Jenže nemáte správný odhad a někdy jich je moc a jindy zase málo? S odměřovačem porcí špaget jich budete mít vždy přesně tolik, kolik potřebujete. Je určeno pro jednu až čtyři porce a můžete jej mít v barvě bílé, červené, světle či tmavě šedé.

61393_mediumHmoždíř se používal už ve středověkých kuchyních a jistě ho můžeme nalézt i na půdách svých praprababiček. Hmoždíř Joseph je jedinečný svým tvarem a designem. Jeho rozměry jsou 30 x 9 x 6 cm. Je vyroben z vysoce odolného porcelánu, je vhodný i do myčky. Ideální na přípravu domácích bylinkových marinád pro grilování.

61391_medium
Struhadlo je běžná kuchyňská potřeba a rovněž by neměla chybět ve vaší kuchyni, která slouží ke snadnému a rychlému strouhání a plátkování všech druhů běžných potravin.
Skládací struhadlo Joseph nikdy nepřekáží. Po použití můžete vložit do myčky a poté jednoduše složíte a uložíte kamkoli.




 

přidejte na:
Krásný domov

12. 10. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář