Inspirace pro váš domov

Doplňky do kuchyně mohou být nejen funkční, ale pokud si vyberete hezký design, stanou se i zajímavým oživením interiéru kuchyně či obývacího pokoje. Využijte výhodné nabídky našeho partnera Ceramic Blade a oživte Vaše kuchyňské vybavení novými kousky v propracovaném designu nebo špičkově propracovanými kuchyňskými potřebami.
V internetovém obchodě anglické společnosti Ceramic Blade Co., Ltd najdete designově zajímavé zboží do kuchyně, jídelny a baru. Zbožím od nás můžete zpříjemnit vaření nebo stolování nejen u Vás doma, ale většina prodávaného zboží je vhodná též jako dárek pro Vaše blízké.

61169_mediumZboží dodávané společností Ceramic Blade Co., Ltd. je velmi různorodé, avšak zaměřené na moderní styly a trendy. Jedná se tedy o top designově zpracované produkty plnící jak funkci dárkového předmětu, tak funkci kvalitního předmětu, který používáte každý den!
Aktuálně je sekce Dárková keramika plná výhodných slev, můžete tak pořídit dekorativní porcelánové hrnky, skleněné podložky/ prkénka, porcelánové talíře moderních vzorů a další porcelán za velmi zajímavé ceny!

61170_medium

Doporučujeme jako luxusní praktické dárky! Vše v dárkovém balení. Oživte Vaši domácnost zajímavými italskými vzory praktických kuchyňských prkének! Široká nabídka skleněných podložek, prkének, prkénka na sýry, pizzu, ořechy. V nabídce sety talířů s motivem vína a salátu, speciální otočný talíř na pizzu, tác klasický, tác na pečivo, na ořechy. Speciálně navržené hrnky s motivy známých měst, památek, nápisů a další.

Dárkové keramické zboží/ Firemní benefity
Společnost Ceramic Blade Co., Ltd dodává značkové keramické doplňky do domácnosti. Jedná se o exkluzivní keramické dárkové zboží, které plní svou funkci užitečného keramického/ porcelánového nádobí a též unikátního dárkového předmětu. Často využívané jako dárkové zboží či firemní benefity.

Speciální služby zákazníkům
Pokud byste hledali pomocnou ruku při nějaké slavnostní události, můžete využít dalších Služeb zákazníkům, které zahrnují Svatební listy, Dárkové šeky a výhodný Klub Ceramic Blade.

přidejte na:
Ceramic Blade

22. 08. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář