Domácí kávovar Mypressi TWIST

Mypressi TWIST aneb jak si připravit kvalitní kávu.

Na současném trhu nalezneme celou řadu kávovarů v různých provedeních, designech a cenových relacích. Pokud však hledáte domácí kávovar na přípravu pravého espressa za přijatelnou cenu, neměli byste opomenout novinku na českém trhu – domácí kávovar Mypressi TWIST.

60773_mediumTento kávovar Vám připraví kvalitní a zdravou kávu. Nádherný design a kvalita provedení je oceňována na celém světě. Kávovar Mypressi získává prestižní ocenění ve světě pro svou kvalitu. Espresso z tohoto kávovaru je ve stejné kvalitě jako z profesionálních kávovarů používaných v restauracích. Přitom jeho miniaturní rozměry nezaberou v kuchyni žádný prostor. Výhodou je i jednoduché ovládání a minimální údržba. Kávovar Mypressi TWIST je zárukou snadného použití a vynikající chuti.

Mypressi TWIST je malé, mobilní zařízení, vhodné i na cesty, do karavanu, na chalupu, do kanceláře,… Bude zabírat minimální místo u Vás doma, lze dát i do poličky v kuchyni.

60775_medium

Espresso vyžaduje tlak, teplo, vodu a mletou kávu. Pokud toto dodržíte, dostanete ideální nápoj! Mypressi TWIST pracuje na principu bombiček (dostupné kdekoli, běžná velikost), které vytvoří vhodný tlak na přípravu espressa. Dále vložíte namletou kávu, kterou máte rádi, nemusíte pořizovat drahé kapsle. Do nádržky s vodou nalijete množství vody pro espresso, více se tam prostě nevejde. Výsledkem je pravé espresso vynikající chuti, za minimálních nákladů a vytvořené doma nebo kdekoli jinde.

Mypressi TWIST byl uveden na americký trh na konci listopadu 2009 a okamžitě se stal hitem po celém světě. Aktuálně je Mypressi TWIST dostupný ve více jak 30ti zemích světa. Mypressi TWIST je v ČR dostupný od května 2011 od společnosti Ceramic Blade co., Ltd.

přidejte na:
Šéfredaktor

04. 06. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Když už kávovar, tak to chce nešetřit a vybírat profi kávovary. Pak je ten požitek z kávy úplný :-) . My jsme si vloni koupili kávovar z https://www.atfornax.cz/k:483/kavovary-a-kavomlynk/ , který nebyl sice úplně nejlevnější, ale za tu lahodnou kávu ta investice rozhodně stála :-) . Je fajn, se mít celý den v práci na co těšit. A když k nám přijde nějaká návštěva, tak ani ta dobrou kávou nepohrdne :-) .

Karolína Novotná 21. 01. 2021, 01:20