Denní dávka teplé vody pro zdraví

Co uděláte jako první pro svůj organismus, když se ráno probudíte? Teplá voda, to je to, co váš organismus potřebuje jako základ zdravého fungování. Proč? 

Zmírňuje bolest: Teplá voda je opravdu silný přírodní prostředek, který je vynikající na všechny druhy křečí, protože zlepšuje krevní oběh a uvolňuje svaly. Také pomáhá zmírnit bolesti způsobené menstruačním cyklem. Teplem se uvolní břišní svaly, a tím se bolest zmírní.

Nakopne střeva: V důsledku nedostatku vody v těle se často vyskytují křeče, nadýmání a celkové špatné trávení. Jeden sklenici teplé vody každé ráno pomáhá k lepší práci ledvin a dalších vylučovacích orgánů. 

Reguluje váhu: Teplá voda zvyšuje tělesnou teplotu, a tím urychluje práci metabolismu. Tak tělo spaluje více kalorií. Kromě toho, sklenici teplé vody každé ráno pomáhá k lepšímu fungování ledvin a dalších vylučovacích orgánů.

Zabraňuje stárnutí: Toxiny v těle zrychlují proces stárnutí. Vzhledem k tomu je více než dobré pít teplou vodu každé ráno. Vyplavuje toxiny z organismu, a tím zpomaluje proces stárnutí a zvyšuje pružnost kůže.

Zlepšuje cirkulaci: Pohár horké vody přispívá k lepšímu prokrvení těla.

Nepodceňujte důležitost teplé vody, takže ráno si dejte jednu sklenici na vaše zdraví!
přidejte na:
Šéfredaktor

10. 03. 2015


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
praktizujem a dost to pomáha

katka16031 01. 10. 2015, 21:58

Roxana
Ano, hodně se teď o tom mluví a něco na tom je. Piji vlažnou,, převařenou a pozor! Přidám trochu citronové šťávy, nakopne organismus a čistí.

Roxana 05. 11. 2015, 01:08