Dekor styl podle Desina design!

Do kuchyně stylově a s Desinou!
 

 

Vaření je požitek a je bezmála jednou z nejoblíbenějších činností člověka. Krásné stolování a nádherný porcelán jen dokreslí atmosféru vašeho kulinářského umění. Vše společně by mělo ladit vašemu oku. Láska prochází nejen žaludkem, ale i kuchyní.

Milovníci vaření milují krásně prostřený stůl. Se všemi doplňky, které jen podtrhnou vaše snažení a danou atmosféru. Od látkových ubrusů, porcelánového nádobí, krásných skleniček, přes speciální dózy na nápoje a květiny. Hledáte originalitu a tak trochu něco jiného, než známe ze “severských” obchodů? Desina design může být řešením!

 

Kdo vlastně stojí za značkou Desina design?

 

Je to Denisa Bartošová. Její úspěšná kariéra odstartovala před deseti lety, kdy externě pracovala jako dekor stylistka a interiérová designérka s časopisy Marianne bydlení, Apetit Gourmet a také např. s časopisy Nové proměny bydlení a Krásný venkov. Po dlouhé době se vydala na vlastní cestu a musíme říci, že udělala jen dobře. Kus práce, poctivosti a zkušenosti z dob minulých, z dekor designu, jen zúročila. Její výrobky jsou doslova originální a každý z nich je něčím zvláštním. Pro zajímavost musíme říci, že název Desina vznikl omylem, při  přeřeku jejího jména Denisa. Jak tvrdí paní Denisa, miluje jídlo a vaření, a nápad tak na sebe nenechal dlouho čekat.

 

 

Jak vznikl nápad dělat vlastní výrobky?

 

Dlouho hledala paní Denisa originální výrobky na českém trhu a dle jejích slov velkoobchody nabízí a prodávají v podstatě stejné zboží - prostě nuda. S láskou se věnuje paní Denisa a její tým výběru látek, navrhují zástěry, ubrusy, chňapky a polštáře. Jako designérka nám představuje skvělé, kreativní a originální věci do kuchyně a na zahradu. Pečlivě vybírá jednotlivé kousky látek, které použije k vlastnoruční výrobě polštářů, utěrek a chňapek. Mezi tou obrovskou náročnou prací stihla také vydat své dvě vlastní knihy - Láska prochází kuchyní a Láskominy . Knihy se mohou stát inspirací pro vás, nebo skvělým dárkem pro vaši maminku, dceru nebo sestru.

 

Kde vše nakoupit?

 

 Po dlouhé době příprav a práce spustila svůj e-shop, kde naleznete všechny její nádherné výrobky. Část zboží nechává vyrábět v rodné zemi, zbytek zvládá vyrábět sama. V dnešní uspěchané době její snahu velmi oceňujeme. Čas věnovaný výrobě se na výrobcích znatelně projevuje. Pečlivě zde vybírá doplňky do kuchyně, dekorace do interiérů a nově se soustředí na sortiment pro balení jedlých dárků. Výrobky jsou opravdu osobité, posuďte sami!

 

 

Blog pro nenechavé ruce!

 

Nově má paní Denisa spuštěn také blog, s neobvyklým názvem - Blog pro nenechavé ruce. Jak výstižný název. Zde s fanoušky sdílí své nápady jak si vyrobit např. veselou vařečku, jednoduchou zástěru do kuchyně či chytrou chňapku. Prezentuje zde své výrobky a již zmiňované kuchařky, které získaly mimochodem ocenění v Pekingu. Gratulujeme! Z blogu se dozvíte také o knihách, kterým pomohla na svět a naleznete zde rady jak dotvořit interiéry ke své vlastní radosti a dokonalosti.

Inspirace, originalita a lidský přístup, jaký se dnes už moc nevidí. Paní Denise držíme palce v její dosavadní tvorbě a přejeme další úspěchy.

 

Vaše sRecepty.CZ 

přidejte na:

05. 10. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář