Co k pití?

Někdy tápeme, co je vhodného na zapití. Světlým pivem máloco zkazíme, je vhodné ke grilovaným jídlům, pálivým pokrmům i ke smetanovým omáčkám. Tmavý ležák je vhodný zase k tučným pečeným masům, neb je-li jídlo těžké, pivo je pomůže strávit.

S víny je to trochu složitější, ale taková všeobecná pomůcka při výběru je, že k lehkému jídlu lehké víno a k tomu, co se déle a hůře tráví víno plnější. Ke kořeněnému se hodí suché víno a ke grilování i k salátům nabídněte víno růžové.

přidejte na:

03. 08. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Růžové chutná i ke sladkým jídlům, k dezertům....

Ajaja 07. 08. 2010, 18:02

Chybějící obrázek
A někdy i jen tak,.

07. 08. 2010, 20:51

Ajaja
Jen tak je nejlepší, ať je to, co je to...

Ajaja 08. 08. 2010, 20:50