Chytrá horákyně

Jak už jsem se zmínila ,po celou dobu soužití s mým mužem válčím s jeho leností.Mám ale taktiku.Pokud dlouho otálí se splněním mé prosby ohledně nějaké činnosti,neváhám a začnu pracovat sama.Příklad:Ještě v paneláku jsme dostali od tchyně masivní stolek na balkon,který měl moc dlouhé nohy-potřebovaly zkrátit.Můj milý se k ničemu neměl,tak jsem vzala pilku(na železo)a začala "pílit" sama.Napřed se tvářil,že ho to nezajímá,ale přitvrdila jsem,každou nohu jsem zkrátila na jinou délku.To už jako 100% perfekcionista psychicky neunesl a šel vše napravit.Sice o mě od té doby šíří pomluvy  o levých rukou,ale účel světí prostředky.Nyní stačí,abych se před ním objevila s jakýmkoliv nástrojem v ruce se slovy,že si to tedy urobím sama a je po lenosti!Pokud není doma,tak si většinou poradím,ale když přihlíží,dělám ze sebe nešiku až se i já občas směju.Zatím nic neprokoukl.

přidejte na:
tepito

03. 04. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Jedné mé známé se vyplatila tato taktika - vzala do ruky peněženku a ptala se manžela, kolik že za to tak může chtít soused XY, že už jí přislíbil, že to udělá...

Ajaja 04. 04. 2010, 12:24

Chybějící obrázek
I já, když s drahým nemohu pohnout, tak mu nabídnu, že mi to pomůže někdo jiný, a ejhle, mužská ješitnost nedovolí vzdorovat. Jso to naši mazánci.

05. 04. 2010, 13:06