Červnový Brandnoozbox

 

Léto nám před pár dny dorazilo a s ním i červnový Brandnooz box. Školákům začínají prázdniny, rodiče si na dva měsíce na chvíli odpočinou od školního shonu a brzkého ranního vstávání, a užijí si nejen s dětmi zaslouženou dovolenou. Pokud se chystáte na výlet, přibalte do svých baťůžků pár novinek z boxu. Jistě se budou hodit. Přinášíme vám recenzi k červnovému Brandnooz boxu. Příjemné čtení!

 
                          
 
 

Za dobré vysvědčení je své ratolesti jistě dobré odměnit, co říkáte? Jedním z tipů můžou být žvýkačky Chupa Chups Big Babol Fun Berries. Obrovské bubliny a skvělá příchuť ovoce - zaručený úspěch u těch nejmenších. HARIBO F!ZZ MIAMI jsou želé proužky, které vás příjemně osvěží. Pokud máte chuť na něco sladkého, ale přitom osvěžujícího, je rozhodnuto. Kyselá chuť ovoce a kombinace různě barevných a chuťově rozdílných proužků je ta pravá volba. U sladkostí ještě chvíli zůstaneme. 

 

                                         

Fidorka Mléčná s kávovou náplní jistě potěší každého z rodičů kdo se chystá na výlet se svými dětmi. Limitovaná letní edice s příchutí kávy, to je křupavá kulatá oplatka s lahodnou kávovou příchutí v mléčné čokoládě. Hledáte letní osvěžení v podobě dobrého nápoje? Už vás nebaví pít jen obyčejnou vodu? Jupí Melounové Mojito stojí za vyzkoušení. Kombinace melounu, limetky a máty poprvé společně. Připravte si nápoj, který vás vzpruží nejen v parných dnech. Večer to chce trochu něco ostřejšího, co vy na to? Bittersweet Original Bitter Cola je ten správný nápoj v obědové pauze. Colový nápoj se vyznačuje hořkou chutí. Bez přidaného cukru a chemických sladidel a konzervantů.

 

            

 

Strongbow Dark Fruit je jablečný cider, nově s příchutí tmavého ovoce, kde dominuje svou chutí černý rybíz. Podávejte vychlazené na ledu! K drinku zakousněte Vest Tyčinky solené. Slavné retro tyčinky, které známe ze svého dětství snad úplně všichni, letos slaví již 20 let na trhu. Receptura a chuť je pořád stejná. Příjemná slaná chuť a křehkost, tím se vyznačují tyčinky Vest. Ochutnejte prvotřídní tyčinky. Pokud vás honí mlsná a máte chuť na něco sladkého BeBe Dobré ráno NaMěkko s kousky čokolády stojí za vyzkoušení. Novinka je tentokráte obohacena o kousky čokolády. Jak tvrdí výrobce, sušenky jsou pomalu pečené, s celozrnnými cereáliemi příjemné nejen pro začátek nového dne, ale i během dne jako svačinka.

 
                                        
 
 

Víkend se často nese v duchu slavnostního pečení něčeho sladkého a hlavně chutného. Babiččina Volba Hladká mouka DORTOVÁ se bude skvěle hodit k pečení nejen dortů, ale i na kynuté těsto. Je to extra světlá mouka, určená na šlehaná a třená těsta. Moučníky mají pak lehkou konzistenci a jemnou strukturu. Skvěle s ní připravíte dortové korpusy, piškotové moučníky, bábovku nebo dokonce i palačinky. Za vyzkoušení stojí také mouka Babiččina Volba Hladká mouka na kynuté těsto. Je speciálně namletá pro lepší kynutí těsta. Těsto tak získá větší objem a lépe drží tvar. Vhodné k přípravě veškerých kynutých moučníků - buchet, koláčů a závinů.

 

Milí čtenáři, přejeme Vám krásné léto, užívejte si ho plnými doušky nejlépe se svými nejbližšími. K tomu nezapomeňte dobře jíst a pít, a podělit se případně s ostatními, jaké novinky jste stihli okusit. Krásné léto všem!

 
přidejte na:

08. 07. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář