Březnová recenze k Brandnooz boxu

 

První jarní paprsky se opírají do našich tváří a Brandnooz box přichází s první jarní zásilkou. Přinášíme vám “ochutnávku” a recenzi boxu k měsíci březen 2016. Ochutnejte spolu s námi první jarní novinky, které se v obchodech teprve objeví.

 

Jaro a změna zimního času na letní, mnohdy unaví každého z nás. Rána jsou pro mnohé z nás těžké a nikomu se nechce ven z postele. Co si takhle k snídani uvařit lahodný čaj o AHMAD TEA Contemporary. Společnost přišla s horkou novinkou a unikátní kolekcí černých a zelených čajů. Ochutnat můžete Chai Spice - černý čaj s chutí hřebíčku, skořice, zázvoru a kardamomu. Maple Syrup - svěží zelený čaj s karamelovými tóny javorového sirupu. Milk Oolong - sladké aroma výběrové směsi s medovými a mléčnými tóny. Výběr necháme pouze na Vás.

 

 

K teplému čaji se hodí nějaká dobrota. Za vyzkoušení určitě stojí svačinka od firmy Balconi CeReal nebo Mix Max Karamel. Značka Balconi poprvé přichází na trh s výrobkem v cereální variantě. Mix Max Karamel je lahodný karamelový piškot, který je celý obalen čokoládou. Ochutnejte žhavé novinky z Itálie!

 
Pralinky od Figaro potěší každého z nás. Nově vyzkoušejte Perličky nebo Karamelky. Perličky se vyznačují skvělou chutí čokolády a uvnitř jsou plněny právě “perličkami”, které jsou odpradávna symbolem ženství, krásy a bohatství. Karamelky jak již z názvu vyplývá, jsou pralinky plněné slaďoučkým karamelem, a obalené tou nejlepší čokoládou.
 
 
 

Vitana přináší novou řadu polévek. Farmářská polévka s ovesnými vločkami nebo s červenou čočkou. Polévky obsahují jen dobré suroviny. Kousky zeleniny, velký podíl luštěnin a ovesné vločky. Neobsahují přidaný glutamát a ani konzervační látky. Umělá aromata a barviva tam také nehledejte. Polévku si můžete dochutit například Maggi. Maggi - tekuté koření, které je součástí našich jídelních stolů už po desetiletí. Společnost slaví 130 let od založení a na trhu se objeví 4 speciální edice různých etiket.

 

 

Zátkovy těstoviny přichází s novinkou Celozrnné. Zátkovy vaječné celozrnné těstoviny s téměř dvojnásobným obsahem vlákniny ocení všichni příznivci zdravého životního stylu. K těstovinám by se hodila nějaká omáčka, co říkáte? Společnost KAND přichází s delikátní přílohou Živáňská omáčka tradiční nebo se žampióny. Obě omáčky obsahují vysoký podíl zeleniny, rajčatového protlaku a směs vybraného koření. Vhodné jsou již ke zmiňovaným těstovinám, do zapékacích pokrmů, jako příloha ke grilovanému masu či jako základ na pizzu.

 

 
 

Čas barbecue se kvapem blíží a SPAK Sour Cream omáčku můžete použít již teď. Tato jemná krémová omáčka se zakysanou smetanou se perfektně hodí na hranolky nebo na brambory pečené ve slupce. Milovníci masa nebudou ochuzeni - hodí se totiž skvěle i k masu! Jaké nápoje zvolíte ke grilování? Top Topic Citrón doladí atmosféru. Nápoj se vyznačuje lehkou kyselou a perlivou chutí. Limonáda je bez umělých barviv, což ocení mladé rodiny s dětmi. Jako zákusek po grilování svým dětem můžete dopřát sušenku FRUITY 45%. Jak již z názvu vyplývá, obsahuje 45 % ovocné náplně a příchuť je broskvovo-meruňková.

 
 
 

Teď našemu zažívání trochu odlehčíme. Jaro s sebou přináší plno ozdravných kúr. Červená řepa se odpradávna využívala k očistě lidského organismu. eFko přichází s červenou řepou, která je již předvařená a krájená. Je vakuově balená a díky šetrné pasteraci je zajištěna její dlouhodobá čerstvost a trvanlivost. Bez velkého úsilí je připravena k okamžitému použití ve vaší kuchyni. Box obsahoval i recept na lehkou pomazánku z předvařené červené řepy. Rozhodně stojí za vyzkoušení!

 

Milí fanoušci webu sRecepty.CZ, přejeme Vám krásné prosluněné dny, plné pohody, strávené v kruhu Vaši rodiny a přátel.

 

Děkujeme za Vaši přízeň!

 

Vaše sRecepty.CZ

 

 

přidejte na:

05. 04. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář