Ajax-loader
Další recept ›

Cikánská omáčka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

1312 kalorií, 3.0g cukrů, 135.0g tuků, 18.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nakrájíme si - slaninu na kostičky, papriku na proužky, cibuli na měsíčky, česnek na plátky, okurky na kolečka, žampiony na plátky. Na oleji orestujeme slaninu, pak k ní přidáme ostatní ingredience mimo okurek a vše restujeme do poloměkka. Na závěr přidáme prohřát i okurky.

Bulb Tip k receptu

Nejen že je tato omáčka výborná jako příloha k minutkovému masu, ale můžeme do ní již hotové maso přidat a prohřát.

Fotogalerie

Ajaja

11. 08. 2010, Recept navštíven: 3725x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Cikánská omáčka

Cikánská omáčka

Nakrájíme si - slaninu na kostičky, papriku na proužky, cibuli na měsíčky, česnek na plátky, okurky na kole...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cikánská omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře